op-auto-banner.jpg

Automation

OP Teknik jobbar tillsammans med sina kunder för att hitta bästa konceptet för en automatiserad och effektiv produktion. Med flera års erfarenhet kan vi med gott samvete säga att vi kan industriell automation, robotteknik och vad som krävs för ett lyckat projekt.

 

Från konstruktionsavdelning till färdigt koncept där vi kan bygga såväl enstaka mindre automatiserade lösningar till hela celler med industrirobotar, robotverktyg, fixturer och ingående specialmaskiner för projektet, paketering och sortering inom olika produktionsområde. Genom åren har vi jobbat i flera olika branscher och industrier där varje kunds förutsättningar är unik och speciell. 

 

Vi jobbar även mot industrin kring underhåll och felsökning inom både El och mekanik där vi har personal med hög kompetens och lång erfarenhet av metodisk felsökning och hantering av förekommande utrustning inom el och automation.

 

OP Teknik har genom åren erfarenhet av projekt som inkluderar Kamerateknik med vision, system för materialigenkänning, kamerabaserade system involverat med robotar för att exempelvis plocka eller sortera . Vi har även kunskap och kompetens kring de mest förekommande PLC-systemen!

 

 

OP Teknik konstruerar, monterar, driftsätter och CE- märker såväl kompletta Robotceller som enstaka mindre projekt. Vi driftsätter, programmerar och utbildar våra kunder i koncept där både nya och begagnade robotar kan ingå!

Tommie-Hanson.jpg

Tommie Hanson

Managing Director

Phone: +46(0)10-456 82 12

Mail: tommie.hanson@opteknik.se

Ralf-500.jpg

Ralf Hennig

Automation designer

Phone: +46(0)10-456 82 72

Mail: ralf.hennig@opteknik.se

MOTOMAN-system-partner_rgb.jpg