Automation

OP Teknik jobbar tillsammans med sina kunder för att hitta bästa konceptet för en automatiserad och effektiv produktion. Med flera års erfarenhet kan vi med gott samvete säga att vi kan industriell automation, robotteknik och vad som krävs för ett lyckat projekt.

 

Med våra egna maskiner kan vi bygga industrirobotar, robotverktyg, fixturer och specialmaskiner för tillverkning, paketering, plockning inom olika produktionsområde. Genom åren har vi jobbat i flera olika branscher och industrier där varje kunds förutsättningar är unik och speciell. 

 

Vi jobbar även mot industrin kring underhåll och felsökning inom både El och mekanik där vi har personal med lång erfarenhet av metodisk felsökning och hantering av förekommande utrustning inom el och automation.

 

OP Teknik har lång erfarenhet av projekt som inkluderar Vision system tillsammans med robot för att exempelvis plocka eller sortera material. Vi har erfarenhet av de flesta PLC fabrikaten.

 

OP Teknik konstruerar, monterar, driftsätter och CE märker kompletta Robotceller. Vi installerar både nya och begagnade robotar.

Rikard-Jeppsson-op-teknik.jpg

RIKARD JEPPSSON

Managing Director

Phone: +46 (0)10-456 82 87

Mail: rikard.jeppsson@opteknik.se

Exempel på några av våra projekt